Friday, December 10, 2010

4 years, 8 months, 4 weeks

Lawa kan angka2 ni? kalau kanak2 besar ni da bleh lari2.. tecik omey tiutt jer~~ ;p kat aloq staq kedah hujan baru jer reda.. kalau tinguk sawah bendang time ni memang tangkap jiwank doe. tadi aku mrempit ngan adik kat laluan tengah bendang. hape kau ingat umah taman tade sawah? kau silap.

sebab arkitek da terlebeh dulu wat plan umah mesra alam, kaya oksigen. so, aku proud abes dok area perumahan sini-Taman Pelangi. hihi. see, taman pon nama pelangi. soo nature! uke2, per kejadah nya aku citer pasal umah.

back to the nombor ekor tadi. itu adalah jangkamasa coupleship aku bersama mr. Penguin. anda buley view disini. Lame tak lame... lame lagi makk apak aku kawen lah. hehehehe. & mak apak korang gak.............eh, Lex brader... gelabah jer mak apak kau aku xsebut kan.

FYI, kitorang bleh dikatakan hubungan jarak jauh. hurm, bukan ngaji jer ada jarak jauh. ape bf aku orang kelantan?eh x,x... orang sintok kedah la gak. tapi kenapa panggil jarak jauh? sebab kitorang jarang dating2 bagai... jumpa2 salu... sms-ess salu.. calling2 salu. (nset salu xtopup, kedit salu kering.pinjam kedit cri orang lain).dahtu bechenta gane doh? hurmm... hati kena ganaz. kena cekai. kau jangan nak wat prangai majuk2 bagai. jangan nak demand itu ini la. jangan nak berangan tinggi langit tade sape nak sambut kalau jatuh. haha. bajet dewasa la derr... haha! tp besa laa.. perempuan. memang la ada majuk2 ngade2 gini. yer..yer.. aku da cakap kan hati aku cekai. tapi bro, kau bechenta dengan mamalia spesies manusia. kau nak perempuan yg tamajuk, x act like woman things sume.. bechenta dgn ayam betina pon dia taw majuk.haha. hurmm.. i dont know what will coming another 5 years. will he be waiting for me? wud he take a good care of my heart just like he promised at the 1st time? if kita ada jodoh bersama, boleh kitorang setia sampai mati? ask Allah s.w.t. HE knows the best..


Cinta itu satu fitrah yang suci, jangan cemari cinta yang suci dengan fitnah. if kau orang plan nek get married, its good man. tapi pelihara dulu hubungan.. jangan ada unsur2 kurap lam hubungan korang.. nanti xde keredhaan Dia. nak bina masjid atas nama Allah.. tapi wat hubungan xingat Dia plak. unfair rite? may He bless u. ;) dah2 aku malas nak jadi DR. Love kat sini. aku lawyer. sok korang cerai berai sume cari aku. haha! cilake tol dak neyh. LOL. till here people. bye ;)

Love. Love. Love from missyakira ;)

4 comments:

Lis Amir said...

lamanya..semoga kekal selamanya ;D

saying of my heart said...

hehe.. thanks Lis Amir.. ;p

magenta said...

fuuuhh...
caya la...
thanks dr love~
pesanan yg menusuk

saying of my heart said...

haha~ Dr Love. kelakar. kuang3x

Post a Comment