Thursday, September 23, 2010

how do i look?



Thanks to naeemah for her shawl. i borrowed it to test macamna rupa aku bila pakai lilitan selendang cara students foreigner kat sini pakai.
the result is- chubby. huhu. tapi comel la jugak kan? haha
lilitan selendang macamni membuatkan pandangan sekeliling jadi luas. i like~

Itu lah penangan budaya yang dibawa masuk oleh students asing ke negara kita. bukan saja memberi impak dari sudut ekonomi,pelancongan dan sebagainya. malah juga dari sudut fashion.
(ayat skema..hehe)..

Tapi tak de la sampai nak pakai ke luar kemana-mana kan. im not ready for abit transformasi. haha. lagipun, orang2 melayu kita ni jenis jakun bila tengok perubahan drastik orang lain. dan jenis suka mempersoalkan why why why dulu tak pernah pakai macamni..bla,bla.
hey, suka hati la kan. jeles pesal. <-- situasi yg kerap dialami oleh orang cantik dan comel yang dicemburui ramai.macam aku. haha! (masuk bakul angkat sendiri, baru independent ;p )