Sunday, April 18, 2010

terlanggar tiang garisan kuninggg!!


google sajer... xD

hello...weehhuuuuu~~ =))

harii da pon petang. aku baru jer balik dri kelas memandu... hurm,letey sangat. sampai driver van memandu tegur muka aku dah berminyak. maluu giler! huhu. tapi tape.. aku dah biasa dengan cekgu2 yang penah ngajar mandu. so aku pon tanya lagi.." minyak sgt ker muka ni?"..haha.lagi tambah muka tak malu.hihi.

so far, best belajar tadi. alhamdulillah.. . cuma fedup jer naik bukit asik mati enjin. fedupp..fedupp.. naseb cekgu x marah. dia asik gelak jer. so,kurang skit tension. asal mula gerak nak turun, bunyik cam drift dah... iiiiiieeeeetttttt!!!
ouh wait! itu bukanla bunyi yang membanggakan even cam drift dah tu. stress giler!
aku xpuas gi drive. if kannyer sebab kekangan masa... aku nak drive lgi..n lgi. even bila da dok ats bukit... uh! one more time.mesti kali ni mati lagi... =(( tapi cekgu baik sangat. dia cakap aku da bley bawak if nak banding dengn students pess time drive. (yela..ceq da bwk area2 taman~) xD but before aku g klas.. penah gak bawak area2 parking kat belakang alor star mall. luas situ. but,hampir terlanggar sorang anak cina ni..yang men nset smbil tunduk. memang dia bhenti betul2 depan aku. sek bekk lagi.. fewwwww...!~ per tak nya.. hon kancil gi tumbuk kat tengah. patutnya kat tepi.. adooyaaii~ tuh la akibatnya,teory tak cukop.. dahh gewdix mau bawak. funny!

muka penat giler bawak kete.. lunch x. pagi bekpes buru2. lapor giler dow! duit rm2 jer ada lam purse. sooo kesian~ ahahaha. bajet xnak beli pape la konon ( memg cipot skang..malas mintk duit kat parents) masa rehat da pekena air asam ais.. baasahkan tekak. di satu sudut dimeja yang lain.. cekgu aku dok heboh aku langgar tiang.. hish! cilakoi tol~ ahahahha. nehow, i dont mind if he nak citer. memang memalukan pon. pasni,harap2 xlanggar pape gi.. hurmm..

k then, stakat ni sja dulu.. mau tidok kejap. hemmm.. what time now? -- 5.25 p.m oredi.. woops! pedulik apa aku..letey suda baaa niii~ jap gi nak g pasar malam. nak gi borong makanan.melantak. starvingggggg~ hahaha..


k.. chow. salam~

p/s: emosi maseh ditahap kritikal. esok mau g nilai amik transkrip. anggap jer vacation utk tenangkan fikiran...hurm...