Monday, July 18, 2011

jangan membazir. haha

my sister is wearing our STB's collection ;) oh, dia yg sebelah kiri. tq.

hollaaluu everyone ;D

hee.. petang2 ni macam nak update plak kan.. i memang cmni. update ikut mood jer.. sebabtu follower tak ramai, statistik tak melambung and i pon tak kesah.. haha. Dok rumah jer dah malas nak update, dok campus nanti lagilagi la kan.. but but but i have my own solid excuse which i tersangatsangat la bz. *ok, manusia mmg suka bgi alasan. hihihi.

adik2 i yang kembar tu da balik sanasanasana tinggal la i ngan budak2 kecik ni kt umah, layan depa. semalam men sik boommboomm dgn my youngest sistah siyess macam apelagi. kalau tak layan nanti triyak, kalau triyak x bunyi macam suara merak xper. haha~ *kutok lagi.

since adik syidee da balik unisel, sejak i wat biz bundle ni, dia la yang tolong drive gi post2 sume skang da kena nyusah umi abah tolong drivekan like memang i bule drive just depa xharap jer. cam L**** pon hado. -.-" tapi takpe..thankyou to 'em kalau tak cian i punya customer. so far, biznes ni dapat galakkan dan sokongan dari kenalan2, and posting pon jalan dalam dan lua efbi *gilo bunyi cam menteri dalam dan lua negeri -.-"

so, dalam masa terdekat nak upload stok maxi-dress plak. even banyak yg i suka samngatsamngat tp nafsu tu kna tahan dulu kot. berputihmta jela.. huhu. sejak buat biznes, baru i tau betapa susahnya nak earn money kalau tak dulu grab je xpk apedah. dalam otak ni 'tak amik skang nanti tak da dah macamni' and ' tak amik skang nanti tringat plak, so kna amik.' haha.. so, korang jangan jadi macam i and terusla membeli di ShopTheBundle - page di efbi.haha.. *keling kan.


thats all for today! thankyou for reading. :)