Thursday, August 30, 2012

Gadis Boutique online shopping

Assalamualaikum guys..

For those who love online shopping can visit www. facebook.com/gadisboutique . 
Alhamdulillah, currently I working on selling woman clothes, make-up products, scarf/tudung. I jual semua yang I suka, my passion, my taste and something I would wear. Hope korang dapat bagi support/semangat untuk go dengan business ni dengan click like. Mudah jer. hihihi. 

Why now baru sibuk sibuk nak bukak business bagai? yela.. nanti dah nak kawin. skang dah kena menabung kan? hahahah. gedik tak bunyi dia. hihi.thank you to Allah s.w.t untuk anugerah ini, rezeki yang halal ni. Semoga saya dapat berbakti utk orang yg lebih memerlukan dengan rezeki kurniaanNya di jalan yg halal. 

Parents pon banyak tolong kalau nak pos pos nih. nanti kaklong dah kaya skit kaklng bayar duit minyak keta yer. hahaha.

Lot of thanks to my soon-to-me my another half, Faeiz Musa sebab banyak ajar selok belok business. awak tau saya memang zero semua nih. ;p Kadang2 awk bagi instruction tapi saya like 'aaa?' pastu ikut instruction semua tak betol pastu tanya lagi benda2 yg simple fahamla sy memang lambat skit. huhu. terima kasih sebab sabar ;D


Don't forget to sneak out darlingss! Thank you! :D