Monday, June 14, 2010

cenderahati kenduri yang unik & rare..!

Salam & morning to all readers.. ;)

Alhamdulillah, harini Allah taala skali lagi telah memberi aku nikmat untuk hidup dan menghirup udaraNya yang segar. Keindahan ciptaanNya dapat lagi aku lihat pada pagi yang indah dan nyaman ni kerana harini aku bangun awal sket berbanding hari-hari sebelumnya. hihi. Redup jea cuaca pagi ni..semalam hujan kot. merekot aku tido.huhu. XD pagi2 lagi dah melantak kek pandan (yang sebenarnya, aku kurang meminati kek2 sebegini.hehe) yang sodapp, ada ummppp..~;) pada hakikatnya (wah, ayat..haha). aku kureng minat makanan2 yang manis seperti kek, & coklat.. sebab selain muak.. makanan2 sebegini boleh membuatkan kita gimokk..~ uhuhu. so, avoidla.. if amik pon,jarang. nanti kempunan lak.. if tinggal trus.

so, back to the story... kek pandan ni bentuknya comey n cute jea. ianya cenderahati kenduri yang mak teh aku bagi malam tadi. ada 2 perisa; oren & pandan. Kenapa yer pagi2 lagi dah citer bab makanan?? itu sebabnya, aku lom bekpes.. so, lapor. tadi bangun tengah malam, makan kek ni one slice. ok kan? haha. dari semalam aku asyik 'membimbit' kotak kek yang cumey.. n unik ni.. n so far, aku tapenah lagi tengok tis kindof cenderahati kenduri. (wat jakon bleh.haha) . n i thought for my wedding nanti pon..nak gak la wat kek gini bagi utk tetamu yang datang. ;p tapi mybe tak leh wat banyak..sebab costly kot.. so, VVIP jer la bagi.hehehehe.. ngade2 kan, awal2 lagi da cakap bab kawen. =p tapi semua orang ada impian and tak salah kita express in words ;)


Here, aku da upload beberapa pics untuk tatapan korang.. ;)


kotak kek dari pandangan atas


peta ke rumah pengantin && kek di dalamnya
( 2 slices dah di ngap oleh aku.hehe)



untuk tempahan:
Lot 3720, Lorong Haji Shoib, Batu 7 Jalan Kebun,
Seksyen 30, 40460 Shah Alam, Selangor.
Tel: 03-51613870 / 03-51616586
website: www.resturezekienterprise.com.my

reunion ex-skskl batch 2002

*Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang *

first, i just dont know what i'm gonna post for tis tyme. till i remembered, yesterday.. there was an event which i attent. it was a reunion day on 13th jun 2010.. at 3 p.m. it was a great n wonderful moment bcoz it have been a long tyme since we were not meet each other. they have organized it for several tyme before.. but i just dont have a chance to go to. a bit dissapointed as my bestfrend, sabariah didn't shown up.. =(( or else, she would really make my day =) but sokay...

thanks guys for ur commitment. the people; izreen & her 3 girlfrends, me, farihah md noor, alip, syamim, thaqif, ku azri, fathi, saiful azwan. they were soo cool n ntah pape. hihihi. =p
we had our lunch at Rasamas. not bad.. but its wonderful enuf if we have it at burger stall... haha!

after finished up ol those thing, eating & babbling && bluffing .. hehe. i got my weight 44.4 kg on weight scale. OMG! i thought the scale 'lied' to me huh! XD but i loiike the result.. so just keep living under this lying fact. eh! haha.. =D so, those guys pon sebuk2 gak nk timbang berat. then, pakat kutuk ler berat masing2~ hehe. now, i just do not care too much on my current weight bcause i just feeling wonderful in the way i am as long as i comfort wit it.. n he can accept me the way i was before. dia suh i gimuk lgi ader. poo daa... hihi =p so,let see how far...~ haha! ;)

eh..ngarut2 plak cakap sal berat.haha. ok, back to the story, we ended up the meeting around 6 p.m. farihah took me home safely. thanks babe ;) it was a full day out. bcoz... up in the early morning, i went to KV (driving school) for QTI test. da xlanggar tiang la weyh...! haha. ;) =p
but its all worth it..!! ;) till then...


p/s: broken english. do correct me. =p