Tuesday, December 7, 2010

sebenarnya..aku pantang if

orang jerit2 satu rumah dengan gah nya bila bola masuk gol..! seriously, aku paling sedey if tiba time malaysia football team lawan ngan memane negara... time tu la adik laki aku.. abah aku.. if tokwan aku ada.. memang keco giler. really i hate that guys ='( seriously, if one day if aku if aku (bper banyak if. nampak sgt gelabah) dijodohkan dengan guy yg type gini.. aku nak wat 1 bilik kedap bunyi. korang nak jerit ker... lalak ker... ape ker.... takesah dah.

minah takesah~

malam ni malaysia v laos. even bibirku menggetap menahan marah dan cuba meletakkan semaximum mungkin kesabaran yang ada.. aku tetap support team negara kita.. (ayat nk novel jer.hihi) ok ok, sebenarnya, kita as a wifey (geli gak) patutnya biar je kan~ hubby2 kita~ g warung nasmeer nasik kandaq ker.. nasi kandaq pelita ker.. tengok bola kat situ. aman skek rumah. haha. mithalinya bini aku.. mmg ada potensi nak kena tinggal cepat neyh. keh3.

ok guys, aku pon nak join jerit skang. baru tak nampak sangat sakit hati.

gooooooooooooooooooooooooooooL!

bye bye.
p/s: i love u ols...~ jangan jerit2 taw.. aye tasuke~ (pedulik lah?) hehe muah muah.