Friday, November 12, 2010

sehari before balik..

salam semua. (^,^)

Di tengah malam yang sunyi sepi nii.. ( sebab sume dah balik kampung..), aku ase bahagia nak menaip entri seterusnya. sebab wireless uia yang sedia mantoopppp.... extra double triple mantoooppp..!~ laju giler oiii~. untuk student macam aku yang xmampu nak pakai broadband sendiri, terpakse la harap service wireless u kan.. hua3.

aku baru jer balik dari teman memba rebond rambut. ekceli, rambut member aku sorang ni unik skit. ala2 negro tapi halus & perang. xder la bulat2 curl dia.. bagi aku, susah nak jmpak malay rmbut gutu. hurm, harga dia sangat berpatutan.. rm250 jer.. sangat murah sebab rambut dia panjang & tekstur dia memang jenis yang susah nak luruskan. =.=

kenapa terkuar citer rambut nih? haish!

Sebenarnya aku nak ngadu letey giler balik nih. meh ler pinjam bahu sesper.. nak wat peta nigeria sket..~ hihi! leteh giler.. tapi mata tak nak lelap lak. semangat nak packing for tomorrow. roomtes 2 orang dah chalow..tinggal 2 orang gi termasuk aku. esok dah nak balikk....!!~ cane nih..cane..!~ baju busok ader yg lom basuh. duyaiii~ cepat betul masa berlalu. al-maklum lerr.. basuh guna tangan..tade dobi-mobi aa... dah la penat balik.. rehat kejap trus kena menyental baju. ( nak merungut nak merungut!!~) (T__T) ). habeh nyental baju.. trus aku wat senaman ringan & lari setempat. sebab harini makan banyak giler.. nasi goreng kampung+big apple+burger lak malam. tapi aku realize sumthin la.. if dulu lari 3o minutes non-stop bleh jer tahan.. skang 10 minit pon..stop-stop... betul la orang cakap. once dah g gym.. memang kena salu... tenaga batin da xkuat la kan.. wakakaka!!

joking.

faeiz's

k la guys.. tetiba dah rase ngantuk.. ni mesti akibat bedal burger tengah malam. tak lama gi.. peha ni sebijik cam peha ayam.. hua3. good nyte! (^,^)