Wednesday, April 21, 2010

bermotifkan transcript.. i went for vacation!












hello, hye.. assalamualaikum =)


kali ni aku lebey bersemangat untuk wat post for uol suma.. =)) bcause baru balik dari bercuti ke keyell.. (sortof cuti, padahal g amik transcript.hehehe) . before gi, memang kepala tengah serabut. macam da jdik janda pon ada. masalah..masalah... tapi kt jer yg pk. orang lain have fun wat benda dorang suka, n ignore others feeling. but sokay, starting from now on, aku nak lebih kesiankan diri sendiri berbanding orang lain =)

so, its begin wit... aku, mirah, tat, fifi and zilah, kita dah sampai cfs,nilai seblah malam. but kt were
not allowed utk nginap semalam kat ostel. pak guard, mak guard, fellow suma turun ahh nak setelkan masalah kt. at last, xley jgak. tp tape.. dah peraturan gitu kan. dorang pon jalankan arahan n wat tugas. so, no offence at all.. no revenge. ngee~ =B (trust me. we dont even no bout the rule. but ignorance of laws is no excuse. per bley wat) kitrg stay hotel murah belakang block (but selesa giler.hotel baru kan) rm80/semalam for queen bed. not bad~ tpi lari bajett lerr... buktinya, balik jer kedah, 0 sen lam purse.hahaha..

2nd nite, luckily, kita bley nginap kat kondo tokwan fifi.. tapi tokwan dia balik setahun 3 kali jer. basic furnitures all provided! best giler.. da macam
umah janda2 kena tinggal duduk skali daa.. (tetiba ase nak nanyi lagu single ladies by beyonce.kah3). happening sgt.. (thanks frens for making me smile <3 style="text-align: justify;">