Sunday, July 3, 2011

alhamdulillah, sambutan sabun susu beras menggalakkan.

gambar hiasan. haha

assalamualaikum wat pembaca belog littlemissyakira.. ;D

hope u guys as happy as me today ^,^ im so excited since i baru jer balik post office, pos sabun2 susu beras tu semua.. alhamdulillah, sambutan menggalakkan juga. tadi bawak my brother, syidee teman gi wat urusan tu semua. Its his first time berurusan posting2 barang.. while i act like pandai-sangat-la-pasal pos2 bagai. haha~ padahal pos ekspress jer sampul tahu pon.. -.-"

Rite after pegi post office, trus i pegi bank-in duit yang beriban2 dan berguni2 nampak benor nipunye hihi. alhamdulillah.. lepas ni i kene keje keras lagi nak up kan demand, since stok sabun banyak giler i amik. hari-hari bau rasa nak makan jer.. bau dia sangatla wangi.huhu.

For ur info, sabun2 i ada label thailand. some are afraid to use since siam kan? dengar siam dah takut bagai.. i faham la sebab takut sabun tu ada bahan2 yang tak elok ker, takut jugak.. sebab nak pakai kat muka kan. tapi u guys jangan risau sebab i purposely choose siam punya sabun susu beras since sabun2 dia much more bagus dari yang sabun susu beras yang i dah pena guna. before this i used to pakai sabun susu beras yang dri mcm2 pengeluar, yang takda label pon hado. tapi after i dah compare semua, i found that the one made from thailand is the most satisfied. Lagipun ramuan dia cuma bahan-bahan natural macam susu dan beras, which all know yang air beras memang elok untuk muka, regardless of whatever place it is made from kan? so pasni jangan ada yang wat statement 'tah2 dari siam tak elok muka kalau pakai' such u guys dah try beberapa jenis sabun2 beras before this. ;)

So, try on. if nak ambik 3 ketul ke atas, kita bule deal wholesale price nya okay? selamat mencuba kepada korang-korang yang belum penah try sabun susu beras ni. cheap and affordable plus non-chemical lagi. ;)

sje nk tayang jrawat.apadahal? >,<


thankyou for reading.