Monday, July 2, 2012

Tony Tint and Meiko Naturactor dijual disini.

Tony Tint and Meiko Naturactor..!

 Bismisllahirrahmanirrahim.. 

second entry is goin to finish in one nite, hebakk ah.. hihi. My head isn't so fine..yet I trying to make a quick review on this brand new thing, they called it Tony Tint. have u ever heard this before? becoz I don't. This is new for me.. i decided to try it on. 

This thing, for me, is awesome! & cute! & cute! hehe.. actually, kalau bab2 kecantikan muka ni, i little bit backward lah. sebab muka I cuci pakai pencuci muka murah n tradisional jer, sabun susu beras..tuh pon terinfluence dgn Nurul Badiah Lai.. sebab dia bagus, trus I amik banyak2 jual.  Pegi kelas n kluar pon pakai eyeliner n lip gloss jer.. beberapa bulan ni dah ups sikit, belajar pakai foundation dan bedak compek. Itu pon layan Safi dan bedak Miyami. murah murah kan.. haha. kedekut sangat nak habis untuk muka ni. 
                                                                            

google

google


google

 see all those items above, itu jer I layan selama ni. murah bagus. :) tapi lately, dah terpengaruh dengan beberapa brangan kecantikan muka. Dalam list nak beli Meiko Naturactor & collagen eye mask. Naturactor ni Puan Irine Nadia pon pakai. *terpengaruh baca belog dia lah ni* haaha. 

 orang kalau dah cantik pakai ape pon cantik yer dok.. huhu. tapi feedback dari orang2 lain pon semua cakap naturactor ni bagus, wahh! eden nak torai la~ hihi. 2nd item in list ialah collagen eye-mask. ni pon terpengaruh dengan irine jugak.. since eye-bag bawah mata ni sangat membimbangkan dah, memang dah lama sgt nak cari sumthin bole kemekkan beg mata bawah ni ha.. so, tak membazir kan semua ni? keperluan bukan kehendak. *cakap kat cik abang ayat ni, sure dia luku kepala.hihihihi* 

Last sekali nak beli benda ni.. *jengjengjeng

Tony Tint *hapadiaa?? 

lepaih skodengskodeng blog Puan Nurul Ain, ternyata dia pon layan der Tony Tint nih. memang tak syak lagi Tony Tint ni keperluan bukan kehendak! hihi. 





antara barang2 mekap Puan Nurul Ain :) 
*hg xkenal dia sapa balik google okay?


ala-ala bibir artis korea masa musim cijuk gitew~

available in 2 colour: RED APPLE & CHERRY PINK

Red Apple is my choice! ;)
Cherry pink pon cute tiut miut piut~


                                                                             Cara makai nya.. comel kan? ;D
Tony Tint-
Interested text me kat no ni 013-9209537 *siyes buyer only
Price : RM 12 exclude postage.
            RM 18 include postage.

Meiko Naturactor-
Interested text me kat no ni 013-9209537 *siyes buyer only
Price : RM45 exclude postage.

0 comments:

Post a Comment