Tuesday, April 19, 2011

women love 'bloody moon'

salam & morning guys. =) i come wit a topic to share with. da lama aku nak share benda ni.. but specially to women or might be husbands outside.

ATTENTION !
have u ever heard this new brand woman pad -

LIBRESSE

actually.. benda ni tade baru sangat sebab da quite femes. before this i used to wear another brand of 'mine'.. yang femes2 mace Kotex, Intimate etc. tapi satu hari ni member suh try pad Libresse ni.. time dia beli tu murah jer. promotion kot, dalam rm14 sumting ada 60 keping. but to tell u girls.. its awesome. why?

- 2 3 hari awal2 datang 'bulan' biasa kan heavy flow.. alaa, korang mesti dalam jangka masa tu gak nak heavy flow.. time ni la ada yang pakai 2 3 keping skaligus, ada yang pakai double underpants. its quite uncomfortable rite? but i rarely do either one pon. haha. but once i have tried this Libresse, it gimme a great impression. but how? 1st 2nd day.. if nak bocor pon.. bocor tepi skit jer.. rather than pakai other brands.. bocor bawah macam pad tu yang berlobang tengah. sebab ada sesetengah girls yang tasuka tarik pelekat pad.. making 'em so difficult to adjust the pad and what not.

-by using Libresse, sticker dia skali dengan bungkusan (bungkusan ker? haha. dont know the exact term). we leave wit no choice and kena gak stick the pad on pant. tapi yang best tu, gam dia xkuat sangat sampai susah nak adjust. tis is a great part for me. hihihi.

-Libresse ni nipis jer.. tapi bila heavy flow, tade rasa berat2 ker.. pad lembab sangat ker.. or pad jadi lembek sebab sebab heavy la kan.. bila duduk, rsa cam xslesa sangat ker.. x x. so comfortable tau.. ;)

all in all.. (da macam wat essay,haha), aku kat sini bukannya agent Libresse ker apa hokay? jangan salah faham.. haha!! tapi saje nak share info wat ladies outside sumtin that all-of us shud try on, so that wanita2 aktif luar sana tak menghadapi kemurungan bila datang jer menstrual period dorang since time2 ni la aktiviti semua jadi terbatas or restricted. and bila datang 'bulan'.. nak pakai baju kaler putih pon tabule. huhu.


thats all for me. =)

p/s: im soo serious when typing this info. this is a matter of serious wit no joke around. kah3.

p/ss: ni sekadar perkongsian sumtime untuk kebaikan sesama ladies. harap tade yang sensitif. ok? (^,^)

0 comments:

Post a Comment