Wednesday, April 20, 2011

bebelan bosan

morning people.. how u guys doin? ada yg tengah membuta dan berkubang atas katey lagi ker.. huhu. *alaa.. kau cm xbese. hihi. pagi ni mataku segar bugar plak kan.. xrase nak sambung tido macam salu.. kipidap syakirah! ;p

busan giler kot sejak aku balik umah ni. hurmm..biasa ada jer benda nak wat. tapi sejak parents hire maid, keje2 dia untuk serve nenek aku yang sakit, tapi dia da wat sume keje. so, biasa pagi2 bangun..aku yang kemas umah suma la. anak dare kann~ hahaha. der. since dia ada.. pinggan sebijik pon aku xterus basuh.. tangguh2 lam sinki sebab memang ada orang akan basuh. adoy. naseb la maid ni balik hari jer.. kalau x.. jadi pemalas la aku sampai ke-tua. hihi.

hurm, aku baru jer post entri baru2 ni pasal keturunan aku tade yang kawen muda. tup..tup.. kazen aku, aida ,22, da nak bertunang esok (jumaat). congratulation couz (^,^). tapi macam tak cayer pon ada. bukan sebab jeles ker apa.. *hurm, ada gak skit jeles tu.haha. tapi sebab, yer la.. kitorang beza umor setahun jer.. dulu masa zaman2 muda belia,kitorang salu aa share citer2 cinton ni.. sal jantan tu la..jantan ni la. abang angkat tu ini. haa... memang sekepala abez la. *tp skang market da turun. (T_T) . rupanya masa cepat jer berlalu. we are getting older and will get married soon.. sooner... but when.. dont know la. hua3. kalau ada yang nak, trima jela. tapi if ramai yang nak..select2 la gak. haha. bajet jer. -,-" see, i told u what, ramai kan orang kawen skang, ramai yang umor muda2. hurm.. bila kita tengok member2 kawen.. umor baya2 kita jer..tempias tu trasa la gak. apatah lagi adult yang da bekerja.. da cukup semua.. tinggal calon jer tade, kawan2 sume da beranak-pinak.. lagi la sayu sadis dan tragis kan. couz and bakal fiancee dia kenal brapa tahun tah.. which i assumed xsampai 2 tahun *correct me k.aida if i was wrong. if jodoh da dekat.. tak kira la brapa lama kita kenal, 2 minggu kenal pon bule gak trus jadik. haa.. ;D

aku and dia plak?

kitorang ada ideology yang sama.. tunggu misi masing2 accomplish dulu. ;) eventhough it takes yearssssssssss.. haa! :D

enuf said.

thankyou. <3

p/s: pictures of her engagement will be uploaded soon. ;)

0 comments:

Post a Comment