Sunday, January 9, 2011

tahniah faizal tahir. faizal tahir n.. ana rafali juga.

nunyte people..! ;) mesti korang lom titow an.. sebab tingok AJL25. oh, yang ke 25 dah ker? nampak sangat bertahun2 aku xmelayan AJL. well people, aku memang xminat menda2 gini. i mean.. realiti tv, konsert2 nanyi ol those stuff. uke bule la korang start kutuk aku yang out-dated like what kan.. haha! bila se-famili ngadap AF ke ape bala seerti dengannya.. aku stay out of it.. wat hal sendiri kat ruang tamu ke ape kan.. huhu. ;) AJL baru jer habis. aku n budak2 bilik bawh gi layan tengok kat umah pricipal mahallah. hebat x.. haha. sebab anak dia member kitorang thats why plus plus ada menda nak settle as witnesses pasal kes semalam. ;p then dr. tu cakap.. banyak kes2 lam mahallah budak2 laws punya hal. haha! memang kelakar. abes kuar tort law.. battery laa.. assault, nuisance defamation abes suma sangkot. sebab ada physical force da jadi kes civil wrong. better stop talking laws stuff whatsoever. nanti panjang n complicated ;p

hurm, cakap pasal artis tempatan. aku ada la minat beberapa. macam faizal tahir.. n black aizat yuna. bagi aku, dorang memang gempaq n berenergy. suara lam radio n live memang xubah. bila dengar faizal tahir nanyi.. rasa cam boyfie aku dedicate untuk aku. so sweat~ haha! bak kata FBI. banyak aku blajar english baru malam ni =.= artis2 gini menepati la taste aku out of all kan. performance lagu HANYUT, seriously gempak gilos. memang deserve la dia menang utk persembahan terbaek.


aku hebat sebab hanyut


komen aku untuk juara lagu kali ni?
ana rafali?

memang like ouh wow unexpected n unpredictable! kan... kan..kan? say yes pelis. haha.
aku xnak komen pape. rezeki dia kan.. nak wat camner.. ;) moga dia tingkatkan prestasi di masa hadapan. rakyat didahulukan prestasi diutamakan. haha! ape kaitan~ =,=
aku tareti nak komen pape sebenarnya.. tengok pon suka2.. xfollow sangat pon.. orang yay, kita yaayyy juga.. org 'aaa...... kenapa dia weyh?! x aci xaci'.. kita pon 'aaaa.... kenapa wey ape jadi' blurr kejap. hihi.

ok la.. setakat itu je dulu. time for sleep. esok klas 8.30 plus ada presentation. huhu. be prepared syakira! ;) nunyte people. assalamualaikum ;)

p/s: anas koQ pon hebat! faizal's younger brother. search him in youtube. hez awsome just like his brother. ;)

3 comments:

TiKa LEh said...

yeah..prformance ft memg trbaik...hehe

saying of my heart said...

haha. the best ever... ;)

ahchik cun said...

hahahhaha..
sonok tgk AJL ngn koooo...
kita bole jd judge terbaik ahhhh!

Post a Comment