Thursday, January 13, 2011

entri mamaii.keh3

1.30 a.m oredi.. mata still tak ngantuk.. dah habis gi discussion kt library, balik2 jer nyental baju-baju punya belambak tak sempat nak basuh.. then start wat keje skit for law of tort's tutorial. wahh.. da macam takda life..! =.= tetiba perot ni laparr... ='( burger beef special tdi petang dah completely digest i guess.. haha. tuh pasal laparr semacam tak makan sehari. sabar jela.. nak supper tak dopett den. sebab baru jer nak start misi diet semula. hooyea,, i know it sounds funny n ridiculous. hihihi. where is he? baru je berlepas ke alam mimpi.. nak ikottt~ huhu. esok ape plan?

gi klas cam biasa.. thinking of having lunch wit my ex-room8, farhah. pastu gi study circle (halaqah)... n petang skit ikot atie balik kamponge dia sebab weekend ni ada kenduri.. da lame x mam nasi kenduri =') can't wait thou~ so.. before blah dari tempat nii.. i have to complete ol task which suppose to do on weekend... enjoy pelisss... =.= good for me then people. i tell u! =/

xtaw nak sajikan korang pic ape. pic muka sendiri maybe korang da busan en.. haha.
nak touche bule? tehee!


sorry sebab entri macam 'do we all need to read this???'.. hehehehe. dah tu aku cakap mata x nantuk kan.. pas menaip entri opkos bule titoww..~ papai dear readers... nunytee ;)

p/s: menaip entri sambil berdiri. co-Ol huh? hahaha!! ouh, nak sambung donlod lagu pulak! lot of thing to do guys! =') (include unnecessary stuff. ;p )

2 comments:

magenta said...

hahaha...
msty ngigau ni...
nsb baek x tulis bkn2 kat blog ...

saying of my heart said...

under control lagi~ hihi

Post a Comment