Thursday, January 6, 2011

put your title here.

salam semua. salam tenghari jap gi ada fardhu ain klas. salam library sebab skang blogging kat sni! blog aku da bersawang da nii.. bz der nak update.huhu.
lately... masa aku banyak habis ber-sport kat female sport complex wa tinguk citer korea wa sibuk sibuk gi talk club itu la ini la.. dengar citer if x aktif berclub2 bagai kena 'kick out' dari kolej. tak tahu lah kesahihan itu kan.. just prepare for any consequences la.


hurmm.. aku senar nye dop tawu nak citer apa dah.. cuma ada la story pasal aku gi picnik kat sg. congkak wa sg. gabai wa kolam air panas last week.. the purpose of going there sebab nak happykan member kitorang yang frust menonggeng dengan boprend dia. duh..duh... but we really made the day la. best giler sebab kitorang ber-BBQ. then, if bab nyalakan api.. aku memang fail. so aku better wat keje2 'dapor' sebab if aku masuk campur bab nyalakan api, memang xkan nyala2 dah. hihi


5 of us.
(mcm tikus plak aku makan.huhu)


my dear sista, puteri

2nd thing is.. i miss my followers n readers here.. so tis is why i've feel so like guilty for late update 'whats next' in my blog. ( ayat cam barua.kah3). ohh ya, aku da start gi gym semula =') whatta 'heaven' coz ive been waiting for the time.. maklumla.. cari gym kat sini xjumpa.. tapi sebenarnya, masa hbis men skuasy tu.. baru prasan gym sebelah jer! tapi yang kurang best.. treadmill limit to 10 minutes equal to 100 calories jer dapat bakar per person. yet, kepuasan tu kurang skit. sebab biasa lari triple times more than the time fixed. betul cakap orang... nak turun mudah nak maintain susah! but i've made the success before n i try to make it again yet, permanently. haha. cam x konkret jer ayat. =.=


kat tenis court, 'menjamu mata'.haha

by the way.. n yes way, aku da lama x jengok2 blog followers n visitors yang tinggal link dorang kat sini. nanti2 lah.. one fine day, i will ok. so sorry again sebab entry kali ni cam hampeh n tak berilmiah. haha! sejak bila berilmiah kann.. =,= tapi aku nak cepat n just make a short entry for u guys. tapi no longer short coz my fingers keep typing.. n typing ... like hahh...i wanna story more butta i got no time. ini pun tunggu member habis discussion bagai... nak duk depan krusi library membaca macam fake fake kann.. macam skema penipu belagak rajen plak... maka aku pon wat co-Ol dengan ngadap pc sini bajet buka student portal padahal yaa amponnn...! berblogging yerk minah nih. ok dah dah. i told u my fingers cudent stop! ok stop now.

meet u tomorrow.. tomorrow.. n the day after after ok..??? ok stop now. stop! bye.

0 comments:

Post a Comment