Monday, January 31, 2011

melatah

salam guys!

hope korang da lunch sebab aku pon sedang lunch sambil berblog walking.
aku tasuke la makan sorang2 sambey orang laen tengok aku makan.. kesian kot..
sebab aku nak bagi..... aku xnak bagi sebab aku tasuka share makanan aku. nak ajak2 ayam.. karang ada yang sudi, aku gak nyesal. kah3. ok, aku pemurah sebenarnya. ;D the thing is, aku bukan nak cter sal makanan.

ceni la ann.. kalau wat mukadimah jer dah bejela2. if korang ade ushar2 entri aku, suma nak nak 2 pages lekeh2. xlengkap kalau xmelalut n tersasar dari tajuk utama. *ok, sejak bila title entri2 aku ada kaitan dengan entri. hihi. tengok! melalut lagi. =.=

harini aku nak citer pasal melatah.. etceli, aku malu kot sebab aku ni kira ketegeri geng2 kaki melatah. tapi aku x kuat melatah.. naseb lagi. n if melatah plak x meleret2.. panjang2.. or ada aksi2 spontan yang unpredictable. haha! malu kot kalau centu dah.tapi.. orang2 kategori melatah tahap kritikal ni.. bukan dorang mintak pon nak hidup melatah sampai mati. alah, kasar pulak bunyi. =.=

kenapa kita melatah ek?

a) memula saja nak ejek member2 melatah. last2 melekat. padan muka.haha

b) sebab co-Ol. nak nak lagi if melatah kuar mencarut.
i.e: "oo babi nak aram aihh~ " *cool ker? sepak nak?

c) geng2 suka begosip dengan macek2 kampung bawah pokok ceri. kan da trikut.
i.e: "oh mak engkau anak aku jatuh tegolek. ish ish apa aku melatah ni!" (sambey garu kepala)
* naseb macek tu sedar diri dia melatah

d) akibat trauma melampau-lampau
i.e: specially pacek2 yang hidup dizaman penjajahan. tu pasal siap kuar silat dan sebagainya.

aku tringat senior aku yang melatah pelik. dengar banyak kali still klakar.dia melatah apa taw?

*
*

*

"oo ayam kentut eh kentut "

sejak bila ayam kentut wa tataw.. =.= hihihi

penah gak masa aku sedar kadang2 melatah carut2 bagai. aku nak tukar style. dalam2 melatah tu, still under control aku tukarr style melatah.. dari aku sebut babi2.. aku tukar la khinzir. sopan skit yerr aaan? ahaha.


**video melatah disini

p/s: orang time melatah mesti jujur punya. tapi jangan la kuat pekena orang2 ceni, kesian la. huhu

8 comments:

ADfeez said...

hahaha ayam kentut eh kentut.. hahahah~ :D

saying of my heart said...

ihihi.. cumey pulak kan melatah dia?huhu

KUREKURE COMEL said...

hehehe....jgn melatah dpan mak metua sudah..
haaaiiippp....kena babab nnti...


p/s: tp mmg COOL...hehehe..mina suke kaco kalo member kaki latah...kehkehkeh

saying of my heart said...

mina: ok la melatah depan mak mertua. ada kimia giteww~ mak mertua pon kaki melatah jugak apa..haha

izzah said...

ok fine.len kali awk ajak mkn xnk da.-_-"

saying of my heart said...

haha. izzah, kat post entri kena berbasa basi. haha. nak nak lagi awk yg salu juai mahal nak makan makanan sy.. lagi sy nak pelawa ;D

magenta said...

ayam kentut cumil la...

pika plak melatak...
oopocot mak kaw ~
haha
cute x?
prasan kn??hik3

saying of my heart said...

haha.

lbey kurang aa versi omak-omak gak..

oo mak kaw jatuh~ hihi.
pasni nk tukr style la. x cool latah yg tu.. haha!

bule la kann..~ =.=

Post a Comment