Saturday, January 22, 2011

lautan api sanggup ku redah

Assalamualaikum peeps! ;)

alhamdulillah kepada sesapa yang da pon tido awal malam ni. bahagia betul kan.. aku lagi la beruntung sebab kena stay up study+research untuk presentation selasa depan. =.= alhamdulillah.. Allah da permudahkan keje. banyak jugak sources yang dapat =') sambil2 buat keje.. bule lagi kot melayan blog nanirostam, si omaknya hanis zalikha. baca blog dia jer.. jadi lapor dah. bule gemok kot anak2 dia hari2 makan macam2 dari ikan goreng up to kek yang bercheese memang suai la untuk orang yang nak menternak lomak. haha. best kann.. dapat tengok pic jer, konyang la jugak. tapi kurus jer anak2 dia. where the foods go? haha =.=

argh! lapar giler la malam ni. betul ke x ek.. orang cakap, lagi lama kita studyyyy+ngadap buku lagi cepat lapar sebab calories burn. tak taw pulak kesahihan tu kan. tapi member2 aku selamber jer order pizza malam2. ni kalau kat umah best.. ada gak pape nak masak.oh umi..... ='(

santapan malam aku pada harini ialah; monarchial system vs islamic system. busan nya weyh~
='( tapi esok.. mira and atie ajak gi lunch kat mahallah ameenah.. bule aku makan nasi ayam penyek lagi! can't wait~ =') untuk survive lapar malam ni.. bule la aku pk pasal nasi ayam penyek esok.. ~ nasi ayam penyek~ nasi ayam penyek~ nasi ayam penyek~ ooooo~ (@,@) da macam kena spell. LOL.
buku latihan turun-temurun. hihi

syakira, pelis do ur level best! at least for tonite.... haha!


4 comments:

Bob Merley said...

oh tensyen nye belajar!

Aida Fanna said...

lama x guna buku latihan cmtu..haha

DaK CoMoT said...

a'ah...nmpak tensyen sangat dgn buku,ketas n pen segala..ngeee kalau la buleyh mkn apa saja tanpa menaikkan berat badan kan sonokkk..hehehh

saying of my heart said...

bob: berak pon tension kot. apatah lagi blajar.haha

aida: kita gna buku latihan hat sedozen bpa hengget ja.. xdak la buku blink2 ka.. katun2 ka.. hihi

dak comot: kalau la menulis pakai dakwat tangan jer. xsemak sgt study kan..

n kalau bule study sambil lari atas treadmill da cukup betuah dah! ;p

Post a Comment