Tuesday, December 7, 2010

sebenarnya..aku pantang if

orang jerit2 satu rumah dengan gah nya bila bola masuk gol..! seriously, aku paling sedey if tiba time malaysia football team lawan ngan memane negara... time tu la adik laki aku.. abah aku.. if tokwan aku ada.. memang keco giler. really i hate that guys ='( seriously, if one day if aku if aku (bper banyak if. nampak sgt gelabah) dijodohkan dengan guy yg type gini.. aku nak wat 1 bilik kedap bunyi. korang nak jerit ker... lalak ker... ape ker.... takesah dah.

minah takesah~

malam ni malaysia v laos. even bibirku menggetap menahan marah dan cuba meletakkan semaximum mungkin kesabaran yang ada.. aku tetap support team negara kita.. (ayat nk novel jer.hihi) ok ok, sebenarnya, kita as a wifey (geli gak) patutnya biar je kan~ hubby2 kita~ g warung nasmeer nasik kandaq ker.. nasi kandaq pelita ker.. tengok bola kat situ. aman skek rumah. haha. mithalinya bini aku.. mmg ada potensi nak kena tinggal cepat neyh. keh3.

ok guys, aku pon nak join jerit skang. baru tak nampak sangat sakit hati.

gooooooooooooooooooooooooooooL!

bye bye.
p/s: i love u ols...~ jangan jerit2 taw.. aye tasuke~ (pedulik lah?) hehe muah muah.

11 comments:

h A n Y S said...

same lah kite~
lg 1,kalau musim2 bola tgh kencang, jangan harap nak pi kedai mamak or mane2 kedai yg bukak channel bola, bingit n rimas, heheheee

*nasib aku lah KALAU dapat laki giler bola..*

saying of my heart said...

eh hanys... takut dapat karang? jgn lupe ikut suggestion i.. bilik special kasi dia. pastu suh dia tido situ skali. hahaha. jahat kan i.. hihi.

tiqaa said...

kalau i lg snggup die ddk umah jerit gol dari kuar tak balik2 sbb tgk bola dgn kwn. huhu

saying of my heart said...

ahahha.. supposed mcmtu la kan.. kalau i pon xsanggp kot. biar kita jerit sma2.. dia jerit gol.. kita jerit 'marah'.kuang3

A.D.A.M. said...

alohai. kesiannye. :P

AiMaN said...

selepas cara periksa "dara"..skrg petua periksa "teruna"...jom la tengok..cucu lelaki jgn marah ye..

http://petuakitasemua.blogspot.com/2010/12/petua-mengenali-teruna-part-1.html

saying of my heart said...

adam: ;p

nasri said...

biase lah 2....lelaki kan....goallll!!! hahaha! mest meriah kn rumah dia sbb malaysia 5 bijik goal smalam..hahaha!

saying of my heart said...

npa x gol.. wan n p.ngah ada... giler lol. huhu

ijatnuar87 said...

heheheh...relek2...mgkin ader hikmah disebalik kejadian...contos nyer, pencuri yg berniat nak mecuri akan membatalkn niatnyer biler dgn org dlm umh jerit goooolllll tu,heheheh

saying of my heart said...

ada2 jer u neyh...idea kreatif! tp, still~ ehehehe.

ker u pon skupang dua srupa? huhu

Post a Comment