Thursday, December 2, 2010

birthday girl gathered with her friends

good nyte everyone..~ hye hye semuaa... ;) how u doin guys? hope u fine as always..

Malam ni..malam jumaat.. elok la kalau kita penuhi malam ni dengan ibadah2 sampingan selain solat fardhu.. seperti baca yasin. rite? kalau hari2 nak baca.. memang liat la kot en.. at least, malam jumaat.- ni prinsip idop aku. keh3. (do not practise this at home). =.= biasa malam ni, seisi rumah akan ngadap rancangan semanis kurma. aku plak memang jarang tengok tv. tapi malam ni aku menunggu rancangan tu sebab tajuk dia best- kahwin muda. haha. motif motif. ok, end said pasal ni.

Petang tadi..aku join gathering dengan member2.. cuti ni tak jumpa pon lagi.. i wud definitely eager nak hang out dengan depa. huhu. lagipun, nak celeb birthday me & tart which fall under this month. ;) thanks to tat for the suprise- chocolate indulgence secret recipe. i was like 'whooaaa~' ok! haha. kan aku ada citer.. dem crazy nak makan SR tu.. now, i have it. n thanks to the rest for celebrating the day. i love u olz so much... muaaahhhhhh!!~ xoxo. ;)


happy birthday to me~ lalala =.=

besama cik put kite yaw~ =,=

from left; miera,tat
back: fifiey n me ;) (do i need to introduce me? =.=)


i forgt when was the last day i cut a birthday cake


p/s: sorry guys aku malas nak taip essay macam salu.. bukan perot jer berat ayam ngan kek.. jari jemari yg mulus lagi tulus ni pon ikut malas..hihi

i love u people. xoxo. thanks for reading this short entry. ;)



3 comments:

ijatnuar87 said...

hepi hari lahir...moga pjg umur byk rezki...sedapnyer kek tu..kalu ader lebih leh la kongsi2 dgn folower ek,hehehe...

saying of my heart said...

tengkiiuu ijatnuar87.. thanks for the wish. kek da abess la..baki lam perot ade.nak? tehee! ;p

Aida Fanna said...

wuhuu..delicious cake!nyum3 ^^"

Post a Comment