Friday, October 22, 2010

sempena tiket balik.

Assalamualaikum semua..

alhamdulillah, aku baru jer habis breakfast bijirin & susu nespray. yummyy~ creamyy~ (^,~) . susu tepung tu baru jer beli.. pasni bleh la breakfast before gi kelas. kalau x, asik skip breakfast. huhu. tapi harapan dan tujuan aku minum susu bukanlah sebab nak tambah ketinggian ke apa uke =.= japgi jam 11 nak gi exam. sempat lagi berblogging. hebat x? haha! OMA! sangatlaa selamber. jap gi rasakan la.. hihihi.

semalam n beberapa hari yang lepas, hari aku banyak spend kat library. dah brapa bulan dok sini.. baru nak jadikan library rumah ke-2. sebab biasanya lebih suka study kat bilik, atas meja study yg tersayang.. maybe sebab banyak 'alatan menyolek & merapi' atas meja study gak. so, biasa tengah2 study.. suluh2 muka dulu... al-maklumla, cermin depan muka ja.. sambey2 study, bleh belek2 muka, siap perasan lagi. naseb cermin tu xpecah kan.. haha. the reason why study kat library membawa anjakan paradigma dalam hidupku.. kerana suasananya yang tenang, cijukk air-con, meja besar gedabak, buku-buku senang cari.. kalau rasa nak online, bleh buka tenet.. kalau rasa nak tido, cari meja privasi yang keliling tutup, kalau rasa nak usha2 orang sambey main mata dengan foreigners, cari port yang strategik.. kalau nak dating, bleh book bilik for study group punya.. pokoknya buk, semuanya lengkap!~ tinggal lagi tak bawak bantal selimut jer kan. kalau x bleh wat port 'ini tempat saya. alip lam lam ha.. xleh duduk'-forever & ever sampai grad la kot? haha. (contoh mengarut diatas cuma illustrasi, xda kaitan dengan saya pon =.=) . maka.. tujuanku disana adalah sangat murni & tulus mencari ilmu kerana Allah s.w.t dan kerana dasar ingin tahu yang menebal.. alhamdulillah, lebih efektif dari study lam bilik. ;) tapi tak taw la... istiqamah ker x.. haha..! right here then. papaii~ (^,^)




0 comments:

Post a Comment