Tuesday, October 12, 2010

hidup lagi. ada sesapa yg kecewa? ^,^

genapla setahun aku tak menaip blog. feww~ lame giler ou. mesti anda anda rendu aku kan..? keh3. facebook pon deactive selama 2 minggu sumthin, bagiku itu satu kejayaan yg terbesar sejak aku menceburi dunia social networking. the reason why? banyak faktor yang aku sendiri tak faham. so, jangan tanya. tapi ltely, baru jer active balik.. sebab rendukan adik2 aku, since semua da ada fb.. itu jer instrument untuk express rendu aku. sebab depa memang x text aku through nset, apatah lagi.. menge-call kan (T__T) i miss my family to death sampai terpaksa buat lukisan kartun untuk watak2 dalam family. gambar 1 family x da. to that extent la kan.. kesian.

i'm thinking of coming back to my hometown. tapi cam xlepas.. sebab exam,presentation berderet2. baru ku taw.. kat uia, laws memang xda mid term-exam. cuma ada 1st & 2nd test. senang citer, final exam still masuk dari silibus awal. x mcm kos2 lain. dah la banyakk seyhhh.
(-__-) pity life of me, i shudn't regret. instead, kena enjoy the difficulties & hardness. ok,then. imma student. this is the life. ;) sumone said..im getting kurus, ;( its no longer a compliment thou.
ok,dah insaf sekejap. tapi still berblogging, typing2 ngadap lappy. buku2 atas meja dok terbuka,tinggal gitu jer.

dear books,gimme 10 minutes utk bersosial.. hehe... till then readers.. byebye.

p/s: pendek jer kan post? ini post 10/10.. skng bru bleh post. kekeke

2 comments:

Faeiz said...

Have a dream yesterday, suddenly miss you.

Faeiz said...

Check our blog

Post a Comment