Saturday, July 2, 2011

sabun susu beras.

hye hye sunday to ols. ;)

its a raining day~ time2 ni eloknya baring atas katil jer, tak pon duk tepi tingkap sambey layan lagu jiwang.. ;p well, todays entry is all about rice milk soaps.

new stock is ready!! ;)

tapi kali ni sabun2 kita are made from thailand la. i mean.. beras2 dia. sepanjang aku pakai sabun susu beras ni.. stok aku amik merata2, label tak tentu kadang2. so, aku dah tau beza which one is the best. For ur info, sabun dari siam much more wangi, and lembut.. believe me. try on ur face and feel it.. insyaAllah, no regret.

Price. Rata-rata penjual rice milk soaps akan letakkan price dalam RM10 or with promotion RM9. Alhamdulillah.. inilah kelebihannya jika korang beli dari kami. Harganya cuma RM7. ;) Postage price harga lain yer..

For further info, korang boleh baca lebih lanjut pasal effects dia semua..




- buatan orang kampong nenek engkau (jdi, supportla kluaran sesama orang kampung.ihihi)
-menggebukan kulit
-mencerahkan depends (jujur xjujurnya aku.haha)
-mengecilkan pori muka
-mengurangkan minyak dimuka(terbukti kat aku.hihi)
-if korang istiqamah pakai, i.Allah parut jerawat akan pudar, & hilang slow2
------------------------------------------------
pembelian boleh dibuat dgn menghubungi:

syakirah (013-9209537)
faeiz( 019-4651282)

6 comments:

LuvChronicles said...

macam nak tapi sebelum ni pun pernah try sabun susu kambing, tak ada beza pun..huhu

nur syakirah yusof said...

susu kambeng dan susu beras lain syg. air beras memang elok untuk muka.. susu kambeng sy pon xpenah try lgi ;)

raby atul edawiyah said...

hey berminat la nak beli....hee....awk time order x??

nur syakirah yusof said...

hye raby.. trima sja. postage price lain plak tau? berminat sila bgi nama, alamat ke contact no sy okay? tq ;)

Nur Elyana said...

saya berminat la.. Nnti add fb sy ea ardieyana@yahoo.com

nur syakirah yusof said...

elyana, jika berminat sila bg details; nama alamt dan no phone serta kuantiti sabun yg u nak ke contct no sy 0139209537-syakirah ;)

Post a Comment