Wednesday, June 8, 2011

happy birthday atie.. we love u!

happy birthday my roomate; atie.

puhhh..puhh..puh... tiup lilin! kekeke

semalam kitorang kuar. atie & kakputeri gado dari brapa hari yang lepas. tapi kak puteri saja nak kenakan dia.. taknak cakap even atie da tegur. sebab dia nak wat birthday suprise. malam semalam kitorang gi giant batu caves.. beli kek, hadiah.. nak celeb kat kfc. (tanpa pengetahuan dia) tapi before plan kitorang menjadi... atie wat hal..! dia majuk.

dia cakap dia nak gi wasewok (wangsawalk) sorang2. jalan kaki sorang2. kitorang plak?

ah.. sudah. cane ni?

then, miera call paksa dia datang kfc skang jugak skang jgak kalau x kitorang xnak makan, kitorang xnak balik lagi nak tunggu kau! kalau kau xdatang kitorang xnak kawan nak remove and block kau dari fesbuk kitorang nak tido luar bilik ( eh tebalik?) xnak tido sebilik ngan kau. kek ni kitorang letak atas katil and or malam ni kitorang nak tido bawah simut. kitorang majuk kalau kau xdatang skang jugak!.--- dasyat kan kitorang membebel sepanjang dia degil xnak datang?

then, kitorang cakap, datang kejap. 5 minit jer. then dia timbul depan pintu xmasuk. sebab tecik ati nan kakputeri. pastu nak blah. aku ajak miera gi ikut dia. then.. supriseee!! kakputeri datang bawak kek nan lilin luar kfc kat playground lak tuh, nak suh atie tiup. pas tiup.. still degil! then.. baru dia cijok..

haaa.. tau besalah!

nak jadi citer.. masa dia majuk jalan laju2.. kaki tepeleot plak. daa bengkak. tulah kot. haha.


gemoknya aku. i loike.



blakang; ikram& izzah
depan: k.putri, atie, miera

kene calit plak.


0 comments:

Post a Comment