Saturday, December 25, 2010

happy birthday men sayang.. ;)

weekend ni aku kat umah. yor yor jer nak balik kedah. macam dia plak nak celeb christmas. ;p homesick konon. trust me..aku xhomesick pon. =.= semalam naek bas JELITA double-deck sit atas depan skali. wah~ aku rase cam aku yang memandu bas tersebut. tapi sumpah laju gila. mulot aku tak benti2 kumat-kamit baca pape patut. skang kan macam2 citer tragis kita dengar pasal bas. huhu. && ttime tu aku rasa cam aku seorang pemandu ganti yang loser sebab cuma mampu tingok bas meluncur laju, tapi hanya mampu menggetap bibir ='( laju2 pon.. nenyak la jugak~ haha. esok bertolak balik gombak. even sehari jer kat umah, tapi berbaloi =')

plan harini, balik nak ajak adik2 hangout. && sempena birthday my lil bro; muhd syamil. i heart you :-* sweet 13th sayang.. hurm, if kitorang da kuar skali, bawak plak camera. memang keco la tempat tu. sampai brader2 kt blakang asik tinguk gelak2 cam peghak. haha! wa takesa~ =.= aku rase,, sejurus kitorang blah.. mesti dia menarik napas lega. dari masuk2 jer pizza hut, da bergambar2 bagai. suma jenis gila kamera..biseng2. haha, memang best bila minat yang sama bleh mengeratkan silaturrahim & menjadi poyos secara berkumpulan tanpa rasa malu.teehe!

adik tirah, mila, hieda, men, abah

abah ;)

anak abah.
baju ni jugak utk balik esok. haha!

snap by dak neyh. keh3

hye hieda!

oh ya. my umi xjoin skali sebab jaga tok sakit kat umah. but we did tapaw her pizza. bukan leftover punya. tapi sekotak xsentuh lom habes. time pesan nak tamak jea kan.. skali padan la. duit aku gak kopak akibat ketamakan sendiri. huhu.

doakan muge aku slamat sampai esok yer guys! will update later. assalamualaikum ;)

5 comments:

nub said...

slamat bsdy.hahak

Aida Fanna said...

pizaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Nazrin Nasir said...

pak lang ttp style!! haha

saying of my heart said...

thanks for ur wish nub.

hoh.. pizza! hihi

hye nazrin. style xmo kalah.huhu

fyna said...

epy bezday gak...





jom singgah n follow2 belog sy..
http://adophotography.blogspot.com/
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Post a Comment