Sunday, July 10, 2011

my new opening online bundle shop

salam and hye guys!! ;D

have u guys eaten? cause i just finished having mine. blurrppp!!~~ *bau ikan kembung sumbat x? kikiki. well.. i was being so busy lately for finishing my 'project'. oryte u already know the motive i wrote for this time entry so lemme straight to the point.

alhamdulillah, akhirnya i dah ada online shop sendiri.
yippyyy~~~ ^^

im working on updating the blundle clothes thru fesbuk actually. sriyes penat giler wat keje2 ni sebab qenyah. u know qenyah tu ape? try gugel translate Kedah loghat. keke. Memula my boy la cakap nak wat jual bundle2 ni sume since dia ada jumpa lubuk baju2 bundle. Immediately, without wasting a minute *ceh tipu* trus i ajak adik gi tempat tu keesokan hari. and i dah borong so far 2 trip bundles of bundle clothes. hehehe.

Bagi vintage fans, here u go.. banyak gak la dress vintage i amik kan.. sebab skang da trend orang layan vintage but not for me actually. i kannye ikot fashion sangat pon, but my sister 14 years old do. and what more, dia suh i jadi model baju2 dia. okay, model pendek. hahaha~ i xnak kot... tapi nanti kna babab ngan dia cakap i x wat effort promosi la apela. memang pon.. sebb i dah penat pomot2 sabun susu beras..then nak pomot ni plak. (T__T).

so, as to show ur support, korang bule la click the 'like' button kat http://www.facebook.com/pages/ShopTheBundle/176418205754535 - or try cari shopthebundle lam fesbuk untuk dapatkan update2 baju. ;)

Hope korang bagi support for my new opening because after all.. u guys la one of my spirits nak teruskan biz. :) *teharu kan?

so, thats all from me. jum layan 'preview' dari STB's collection..


RM25

RM16 *with some defect

RM35
oversea coat


RM30

ni cuma skit2 jer.. nak tgk a lots more korang bule like page shopthebundle kat fesbuk dgn klik link diatas.

harga2 kita serendah RM6 dan setinggi RM35 sahaja. ;D

macehh~
& happy online shopping guys! ;)
for further info, bule visit page shopthebundle

2 comments:

dayangkueffazulaikha said...

Seronoknyaaaa. ^_^

nur syakirah yusof said...

hihi ;D ape yang sonok eh. ;p

Post a Comment