Wednesday, February 16, 2011

edisi jiwank: sweet sacrifice

...disuatu malam jam dalam anggaran 12 sumthin.. S menge'text' kekasih hatinya, mr. F *mengetext sounds lucah for me. dont know why.kah3

S: awk.. bleh x nk mntk tlg topup malam ni urgent sgt. pattnya esok nk jmp mmber discuss sumthin tp esok da nak balik kedah.. tlng taw? nti sy claim

*
*
s menanti dengan penuh sabar topup dia masuk..
sehingga esok..

F: sorry xtopup kt awk smlm. nanti sy crita..
S: awk xtopup kt sy, tp awk topup kt awk??..bla..bla... * berleter berjela2 dlm mssg kpd si laki
touche+emo+jiwank cukup perfect.

*
*
S dah sampai kedah..kampung halaman cecinta..
pergaduhan haritu pun berlalu begitu sahaja, namun terkilan dan luka
masih ada kerana lelaki tersebut seolah2 mengambil mudah
permintaan urgent wanita tersebut..

*
*
seminggu dah berlalu. wanita tersebut mengajak lelakinya kluar buat kali
terakhir before dia balik ke universitinya..
namun..

S: esok sy dah nak balik.. jum jmpa nak? tp if xbuleh tape..sebab sy pon cakap last minit *dlm hati masih berharap =.=

F: sy ada keja la awk.. nanti2 kita jmpa lagi ok? :-*

dalam hati si wanita tadi like "what?? sebab keje dia xleh jmp aku
for the last time. apa xpenting sgt ke aku berbnding keje2 dia yg hari2 dia ngadap?
if reason xdapat kete ke.. xleh bwk aku, bleh gak trima.. ni sebab keje?? ok, fine!"
*dia bentak2 didalam hatinya sahaja.. tp ye ker?

S: duit boleh bagi segalanya.. cuma tinggal tak boleh beli masa yg dah berlalu dan juga hati seorang manusia. ok la awk.. sy nak g masak kejap :-* * ayat ringkas dan padat cukup untuk buat dia touche.keh3

*
*
lelaki tersebut tak reply.dia touche kot?

**
petang kemudian...

F: awk akan menyesal dgn apa yg awk ckp..

*
wanita tersebut bertolak balik keesokan harinya dengan hati yang lara dek tidak dapat
berjumpa kekasih hatinya berbulan2 lamanya.. ditambah pula dgn alasan tak rasional lelaki tersebut menambah parahkan lagi luka sedia ada *poodah, ayat nak cun ja.kah3

F: awk.. sy dpt buyer utk sabun awk. kazen sy dri rawang. bila awk free?
S: hari khamis ni pon bleh. klas kejap jer. nk jmp bila?
F: pagi bleh?
S: eh.. rawang jauh kot. sy pos jela sabun tuh?
F: tape2.. dia bleh dtg. awk pakai cantik2 taw?
S: watpe pakai cantik2. bukan jmpa awk pon =.=
F: pakai jela cantik2.. nak jmpa bakal sepupu ipar
S: pakai biasa jela..
F: ok, give up2. sy yg nak datang. esok kita date kt klcc. pakai cantik2 taw? :-*
S: tipu.. jumpa depan pintu sumayyah dulu. baru pecaya.
F: datang jela esok..

OMA! hez coming. wanita tersebut bagaikan tak pcya. biar betul?! ok, kaber2.
jangan over sangat. malu kot. teehee!
wanita tersebut start interview kekasih hatinya..

S: awk.. bila datang sini? xtaw pon?
F: sebenarnya sy dah lama kt sni.. masa awk suh topup sy ondaway lam bas. macamna nak topupkan?

wanita tersebut rasa nak nangis. excited sumpah giler sronok sangat! * kaber2.

S: ni la suprise awk ckp tuh? mmg sy x expect ;p
F: sebenarnya sy bru start keje kat sni. *bla..bla..detail smua...
S: *kelipok2 mata. really? kat mna. mcmna? dengan spa..crita la..
F: *dia pon start crita


rupa2nya ni la suprise yang dia set up selama ni selepas kena makan berleter dari aku.. bla..bla..
sampai skng S masih lagi tak pecaye dengan takdir yang Allah dah tentukan untuk kitorang..
*typo error. dah kantoi watak. bahahah!!


=,= im out. tis picture is so meant to me (T_T)




really hard to get him posing in any picture. tis is the best
i cud ever get. huhu
p/s: he act like weirdo thinking im not gonna share tis picture in my blog. hez wrong. keh3


p/s: i know entri kali ni bersifat jiwank bluwekk wekk wekk. kan.. but i juz wanna share the happiness wit u guys... but if u feels like annoy somehow, to tell u what.? nobody cares. ;) n pelis use another word instead of gedik if u r about to kutok me , because we r no longer teenagers. & yes, im considering myself adult. kah3. no joke. no offence.peace out man! ;D

p/s/s: waiting for this coming 13th of march to celeb our 5th years couple relationship ;D

---------------------------------------------------------------------------------------
salam maulidurrasul untuk semua muslimin dan muslimat terutamanya
pembaca blog littlemissyakira.blogspot.com <3

2 comments:

hieda yusof said...

amboi2..ehem2..HAHA!

saying of my heart said...

teehee~!

Post a Comment